Gemensamt för Crescents barncyklar är att de är designade för just barn och anpassade för att tåla vårt nordiska klimat med både sol, regn, snö, slask och saltade vägar –Hitta din favorit idag!

CRESCENT
KNYTT WALK BALANSCYKEL

Extremt lätt och rolig balanscykel för de allra minsta cyklisterna. Cykeln gör det lätt för barnet att snabbt hitta balansen för att sedan kunna ta steget till en större cykel med pedaler.

1295:-

CRESCENT
SNOTRA 12″

Rejäl och lekfull barncykel med stödhjul som enkelt kan monteras av- Utrustad med kedjeskydd, ringklocka samt fot- och handbroms.

2695:-

CRESCENT
KNYTT 12″

Rejäl och lekfull barncykel med stödhjul som enkelt kan monteras av- Utrustad med kedjeskydd, ringklocka samt fot- och handbroms.

2695:-

CRESCENT
SVAVA 16″

En riktig färgsprakande favorit i sparkling lila med stjärnor. Cykeln är utrustad med fotbroms bak samt handbroms. Fram sitter en cykelkorg och bak en pakethållare.

3795:-

CRESCENT
MUNIN 16″

Läcker och MTB-inspirerad 16" barncykel med dämpargaffel. Cykeln är utrustad med fotbroms, handbroms fram, lackade skärmar, kedjeskydd samt stöd.

3795:-

CRESCENT
GORM 16″

Gorm är en MTB-inspirerad 16" barncykel utrustad med pakethållare, fotbroms, handbroms fram, lackade skärmar, kedjeskydd samt stöd.

3795:-

CRESCENT
SAGA 20″

Vattendjur eller stjärnor får små cyklisters ögon att vila länge på grafiken på denna barncykel. Aluminiumramen såväl som den mjuka sadeln pryds av ett vackert mönster. Denna 20" passar junioren som växt förbi meterstrecket. Saga 3 vxl, har cykelkorg, pakethållare, skärmar, kedjeskydd och stöd

4795:-

CRESCENT
NARRE 20″

En tuff 20" MTB look-a-like för killar och tjejer som vill ha en sportig cykelkompis. Denna barncykel har framdämpare, tre växlar, roterande kedjeskydd och en aluminiumram med grafik som påminner om den som finns på våra vuxencyklar. Narre har fotbroms samt handbroms fram.

4795:-

CRESCENT
VALE 24″

Vale med sina 21 växlar passar tjejen eller killen som längtar efter en riktig mountainbike! Utrustad med SunTour-gaffel som förenklar hårda tag i ojämn terräng och gör körning över stock och sten till en barnlek! Skivbromsar fram och bak.

5795:-

ATT TÄNKA PÅ VID KÖP AV BARNCYKEL

Viktigt är att välja en cykel som passar barnet. Det vill säga att man inte ska välja en cykel som barnet ska ”växa i”. En generell och bra måttstock för att cykeln är i rätt storlek är att barnet når ner plant i backen med fötterna när sadeln är i botten. Optimal position är när barnet sitter obehindrat på sadeln och når i med tårna i backen samt når handtagen utan problem vid maximalt styrutslag.

Storlekstabell

*ENDAST RIKTVÄRDEN. VI REKOMMENDERAR ATT MAN ALLTID PROVCYKLAR DÅ STORLEKEN KAN VARIERA MELLAN MÄRKEN OCH MODELLER.

-Här startar cykeläventyret!

Leave a Reply