[vc_row type=”full_width_content” full_screen_row_position=”middle” equal_height=”yes” content_placement=”top” column_margin=”none” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”0″ bottom_padding=”0″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”padding-10-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#262626″ background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ font_color=”#ffffff” column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left” el_id=”ingar”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none” enable_animation=”true” animation=”fade-in-from-bottom”][vc_custom_heading text=”Vi hjälper dig med dubbdäcken” font_container=”tag:h5|font_size:25|text_align:left|color:%23ffffff|line_height:1″ use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1641897272753{margin-top: 0px !important;}”]

[vc_column_text css=”.vc_custom_1636320333042{margin-bottom: 60px !important;}”]

Hos oss hittar du dubbdäck som gör det möjligt för dig att fortsätta cykla säkert hela vintern igenom.

DÄCK ANPASSADE EFTER VÅRT KLIMAT
Märke och varianter kan variera beroende på vilken av våra butiker du besöker, men de är alltid noga utvalda och har en genomtänkt gummiblandning lämpade för våra svenska vintrar. 

MONTERAT & KLART
Givetvis hjälper vi dig med monteringen om så önskas och dessutom erbjuder flertalet av butikerna däckhotell där du har möjligheten att förvara dina sommardäck – Kolla med din lokala butik! 

[/vc_column_text][nectar_cta btn_style=”arrow-animation” heading_tag=”h6″ text_color=”#000000″ button_color=”accent-color” link_type=”regular” alignment=”left” display=”block” link_text=”Hitta din närmaste butik” padding_top=”20″ padding_right=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”20″ margin_top=”25″ margin_bottom=”25″ url=”https://kampanj.tvahjulsmastarna.se/hitta-din-butik/?radius=25″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ background_image=”5885″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none” offset=”vc_hidden-md vc_hidden-sm vc_hidden-xs”][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” full_screen_row_position=”middle” equal_height=”yes” content_placement=”middle” column_margin=”default” bg_color=”#ffffff” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”padding-10-percent” column_padding_position=”all” background_color=”#000000″ background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ font_color=”#ffffff” column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left” el_id=”ingar”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none” enable_animation=”true” animation=”fade-in-from-bottom”][vc_column_text css=”.vc_custom_1636322035342{margin-bottom: 30px !important;}”]TVÅHJULSMÄSTARNA SVARAR[/vc_column_text][vc_custom_heading text=”Behöver jag dubbdäck för att känna mig säker när jag cyklar vintertid?” font_container=”tag:h5|font_size:25|text_align:left|color:%23ffffff|line_height:1″ use_theme_fonts=”yes” css=”.vc_custom_1636325043939{margin-top: 0px !important;}”]

[vc_column_text css=”.vc_custom_1636318322390{margin-bottom: 60px !important;}”]

Svaret är ja. Halka, frost, nysnö och luriga isfläckar under vinterhalvåret är mycket vanligt förekommande och kan orsaka allvarliga skador hos cyklisten. På samma sätt som vi byter till vinterdäck på våra bilar, bör detsamma göras på våra cyklar. Genom att investera i ett par högkvalitativa vinterdäck ökar du säkerheten och stabiliteten markant i din cykling vintertid. 

KATARINA PERSSON / TVÅHJULSMÄSTARNA TVÅÅKER[/vc_column_text][nectar_cta btn_style=”arrow-animation” heading_tag=”h6″ text_color=”#000000″ button_color=”accent-color” link_type=”regular” alignment=”left” display=”block” link_text=”Se vår dubbguide” padding_top=”20″ padding_right=”20″ padding_bottom=”20″ padding_left=”20″ margin_top=”25″ margin_bottom=”25″ url=”#dubb”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color=”#e0e0e0″ background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/2″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” color_overlay=”#000000″ overlay_strength=”0.5″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”]

[/vc_column][/vc_row][vc_row type=”full_width_content” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”50″ bottom_padding=”0″ id=”dubb” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_color=”#bed006″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=”curve_opacity”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_video link=”https://youtu.be/DyfupReGLbo” align=”center” css=”.vc_custom_1636321240294{margin-top: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;}”][/vc_column][/vc_row]

Lämna en kommentar