CRESCENT
KNYTT WALK BALANSCYKEL

Extremt lätt och rolig balanscykel för de allra minsta cyklisterna. Cykeln gör det lätt för barnet att snabbt hitta balansen för att sedan kunna ta steget till en större cykel med pedaler.

1295:-

CRESCENT
KNYTT 12″

Rejäl och lekfull barncykel med stödhjul som enkelt kan monteras av- Utrustad med kedjeskydd, ringklocka samt fot- och handbroms.

2995:-

CRESCENT
KNYTT 12″

Rejäl och lekfull barncykel med stödhjul som enkelt kan monteras av- Utrustad med kedjeskydd, ringklocka samt fot- och handbroms.

2995:-

CRESCENT
SVAVA 16″

Svava är cykeln som kan gå i arv i många led. Utrustad med aluminiumram, fot- och handbroms, pakethållare och korg gör denna till en klar favorit!

3795:-

CRESCENT
MUNIN 16″

Munin är cykeln som kan gå i arv i många led. Utrustad med aluminiumram, fot- och handbroms samt skärm vilket gör denna till en klar favorit!

3995:-

CRESCENT
SAGA 20″

Denna läckra 20" passar junioren som växt förbi meterstrecket. Saga 3 vxl, har cykelkorg, pakethållare, skärmar, kedjeskydd och stöd

4795:-

ATT TÄNKA PÅ VID KÖP AV BARNCYKEL

Viktigt är att välja en cykel som passar barnet. Det vill säga att man inte ska välja en cykel som barnet ska ”växa i”. En generell och bra måttstock för att cykeln är i rätt storlek är att barnet når ner plant i backen med fötterna när sadeln är i botten. Optimal position är när barnet sitter obehindrat på sadeln och når i med tårna i backen samt når handtagen utan problem vid maximalt styrutslag.

CRESCENT
NARRE 20″

En tuff 20" MTB look-a-like för killar och tjejer som vill ha en sportig cykelkompis. Denna barncykel har framdämpare, tre växlar, roterande kedjeskydd och en aluminiumram med grafik som påminner om den som finns på våra vuxencyklar. Narre har fotbroms samt handbroms fram.

4995:-

CRESCENT
RAN 24″

Treväxlad 24" juniorcykel med fotbroms bak och v-broms fram och reflexsidor på däcken. Utrustad med pakethållare, stöd, lås och belysning.

5995:-

CRESCENT
JARE 24″

Komplett juniorcykel 24" med MTB-look. Sjuväxlade Jare är utrustad med dämpargaffel, fotbroms och skivbroms fram.

6995:-

Storleks-
tabell

*ENDAST RIKTVÄRDEN. VI REKOMMENDERAR ATT MAN ALLTID PROVCYKLAR DÅ STORLEKEN KAN VARIERA MELLAN MÄRKEN OCH MODELLER.

-Här startar cykeläventyret!

Leave a Reply