CRESCENT
ELINA

På Elina trampar du utan större ansträngning tack vare elmotorn, batteriet och Crescents egenutvecklade EGOING-system. 7-växlad i modernt snitt, lågt insteg, fotbroms bak och skivbroms fram. Batteriet på 11,6 Ah sitter i den ramintegrerade AVS-pakethållaren. Genom ny teknologi (Koppla light) är en av flera smarta funktioner att batteriet förbinds elektroniskt till din cykel. Detta medför att batteriet blir obrukbart på annan cykel och oattraktivt för tjuven. I koppla-appen håller du full koll på din cykel.

Mer om koppla-teknologin här!

19.995:-

CRESCENT
ELORA

Cykeln för dig som vill ha en pålitlig och flexibel elcykel. Ram med lågt insteg i aluminium och med en stark centralt placerad motor. Genom ny teknologi (Koppla light) är en av flera smarta funktioner att batteriet förbinds elektroniskt till din cykel. Detta medför att batteriet blir obrukbart på annan cykel och oattraktivt för tjuven. I koppla-appen håller du full koll på din cykel.

Mer om koppla-teknologin här!

27.495:-

WINTHER
SUPERBE 1

Winther Superbe 1 är en elcykel med fokus på enkelhet. Superbe 1 är fylld med komfort som en upprätt körställning, enkel påstigning och en bra balans. Kombinerat med en hög utrustningsnivå är Superbe 1 lätt att förstå och är en perfekt elcykel i vardagen

20.995:-

WINTHER
SUPERBE 2

Superbe 2 är en fullblods-elcykel för vardagen. Med denna elcykel får du alla de idealiska funktionerna, som en centermotor vilket ger låg tyngdpunkt och gör cykeln välbalanserad. Lågt insteg för enkel påstigning och upprätt körställing som tillsammans med sin kvalitets- utrustning gör det lätt att ta sig igenom vardagen utan ansträngning.

24.995:-

Vi reserverar oss för att lokala variationer i våra butikers sortiment kan förekomma.

Kort om elcykel

En elcykel fungerar precis som en vanlig cykel, det som skiljer är att elcyklar har en elmotor och ett batteri. Du måste aktivt röra dig för att cykeln ska ta sig framåt, vilket betyder att det ger en extra dos av härlig motion. En elcykel assisterar dig upp till max 25km/h. 

Räckvidd

Beroende på batteri och hur du sköter om din cykel så tar du dig mellan 4-10 mil på en laddning. Viktigt är att underhållsladda om du inte använder din elcykel på ett tag, exempel under vinterhalvåret om du ställer undan den för vinterförvaring.

-Här startar cykeläventyret!

Leave a Reply