OM OSS

Du har kommit rätt. Vi älskar cykel och är stolta att få verka i en bransch som både kan bidra till bättre hälsa och en bättre planet.

Under Tvåhjulsmästarnas flagg hittar ni Sveriges mest hängivna och oberoende cykelhandlare*, alla unika med egen cykelverkstad. Vi finns nära dig och till hands när det är dags för en ny cykel eller när din tvåhjuliga vän behöver lite extra kärlek i form av service.

Många idag väljer att köpa sin cykel på nätet, där priset oftast är det som tilltalar. Men, vad gör du när din cykel inte fungerar som den ska, eller när monteringen som skulle vara ”piece of cake” inte alls är det? Detta stöter vi tyvärr på alldeles för ofta.

Hos oss är säkerhet en genomgående röd tråd, vilket innebär att ingen cykel lämnar butiken innan den är monterad och säkerhetskontrollerad av någon av våra duktiga servicetekniker. Utöver detta lägger vi stor vikt vid att hjälpa dig att hitta rätt i cykeldjungeln. Vi går igenom steg för steg; Användningsområde, körstil, behov och önskemål.

Service är viktigt ur många hänseenden, framförallt säkerheten men också din cykels totala livslängd. Här är vi unika där alla butiker under Tvåhjulsmästarna erbjuder servicegaranti på samtliga cyklar vi erbjuder marknaden. Ur hållbarhetsperspektiv, skulle vi säga att servicen är vår viktigaste funktion.

Om du läst hela vägen hit, önskar vi dig mer än hjärtligt välkommen till din närmaste Tvåhjulsmästare – Här startar cykeläventyret!

*Butikerna som ingår i Tvåhjulsmästarna är lokalt engagerade entreprenörer vilket initialt betyder att butikerna innehar sina egna namn samt att lokala avvikelser på pris och sortiment kan förekomma.

Tvåhjulsmästarna bildades 1999 och är idag Sveriges största servande fackhandelskedja inom cykel med mångårig erfarenhet. Idag finns vi på hela 52 platser i landet – från Boden i norr till Trelleborg i söder. Hos oss prioriterar vi professionell cykelservice och produkter av hög kvalitet och funktion, vilket vi vet bidrar till nöjda kunder och ett miljömedvetet tänk i det långa loppet.”

Butikerna som ingår under Tvåhjulsmästarnas paraply är egenägda och innehar sitt lokala namn. Du kanske känner till Cykelaffären i Färjestaden? Connys Cykel i Vetlanda? Eller Cykelcentralen i Kristianstad? Detta gör oss unika då vi kan ge dig som kund vad en kedjas stordriftsfördelar innebär men samtidigt också behålla den lokala cykelbutikens kompetens och omsorg. Sortimentet i butikerna kan därmed variera beroende på inriktning och geografiskt läge.

Den största gemensamma nämnaren för Tvåhjulsmästarnas butiker är att samtliga innehar professionella serviceverkstäder som håller öppet året runt – En trygghetsgaranti för dig som kund och för oss handlare. Hos oss går säkerheten alltid först och därför levererar vi alltid din nya cykel monterad och inställd efter just dig och dina behov. Det är vad vi kallar; Säker och körklar.”-Tillgång till serviceverkstad på din lokala ort – Året runt
-Vägledning och provkörning för att hitta rätt cykelmodell
-Cykeln inställd och anpassad efter dig och dina behov
-Cykeln monterad och kontrollerad av servicetekniker

  • 3 månaders gratis stöldskyddsförsäkring
  • Servicegaranti och alltid fri första service vid köp av cykel hos oss
  • Räntefria betalningsalternativ