[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Ett dagligt rullande på cykeln för med sig en rackarns massa bra fördelar både psykiskt och fysiskt som t ex förbättrad koncentration, bättre sömn och en starkare kropp. Utöver hälsofördelarna bidrar du dessutom till en bättre miljö. Du har säkerligen koll på dessa hälso- och miljövinster men det tål att upprepas. Vi ser tyvärr en alltmer passiv och stillasittande livsstil som medför tråkiga konsekvenser. Genom att börja cykla till- och från jobbet eller plugget är ett utomordentligt sätt att börja träna utan att du egentligen tänker på det – Smart![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”40″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Låt cykeln bli en del av din vardag – Analysera dina behov

För att ditt pendlande skall bli långvarigt, behagligt och framförallt roligt, börja i rätt ände genom att se över just dina behov och önskemål med cyklingen![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”40″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Ställ dig frågan, vad behöver du och vilka behov har du? Duger din befintliga cykel eller behöver du investera i en ny? Kanske behöver du komplettera din cykel med nya tillbehör? En smart pendlarväska? En barnsits? En cykelvagn för dagislämning och hämtning? Belysning? Dubbdäck? Cyklar du mestadels på grus? Asfalt? Listan kan göras lång som ni förstår, men det är avgörande för att du ska trivas fullt ut i ditt dagliga cyklande.[/vc_column_text][vc_column_text]Har du ytterligare funderingar eller frågor rörande cykelpendlande eller behöver den sista pushen? Kontakta oss, vi guidar dig![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column centered_text=”true” column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][nectar_cta btn_style=”arrow-animation” heading_tag=”h6″ text_color=”#000000″ button_color=”accent-color” link_type=”new_tab” alignment=”left” display=”block” link_text=”Se våra hybrider” url=”https://www.tvahjulsmastarna.se/sverige/sortiment/cyklar/hybridcyklar” margin_top=”50″ padding_top=”20″ padding_right=”40″ padding_bottom=”20″ padding_left=”40″][/vc_column][/vc_row]

Lämna en kommentar