[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]Funderar du på en elcykel, men har inte beslutat dig ännu? Om du vill njuta av cykelns alla fördelar men är mindre sugen på nackdelarna, då kanen elcykel vara något för dig. Motorn gör jobbet i backar, motvind, när du har cykelkorgen full eller när alla de där nackdelarna dyker upp samtidigt.

Med olika effektlägen att välja på är det enkelt att hitta den perfekta nivån av extrakraft du vill ha, exakt när du behöver den.

Allt sköts från styret och det är inte svårare att använda, än att välja en annan växel när motståndet ändras.

Snabbfakta om elcykel

  • Det finns flera olika elcyklar med olika system som styr effekten till motorn.
  • En elcykel har en max hastighet på 25km/h. Den går givetvis att framföra fortare men då är det dina benmuskler som sköter jobbet.
  • Hos Tvåhjulsmästarna hittar du elcyklar med mittmotor, fram-eller bakhjulsmotor.
  • Elcyklar med mittmotor är energieffektivare och mer följsamma än elcyklar med fram-eller bakhjulsmotor.
  • Vi tycker att det viktigaste man gör är att prova den elcykeln man har tänkt köpa. Det handlar inte bara om att man ska trivas med hur elmotorn hjälper till, man ska även trivas med själva cykeln.
  • Se till att återförsäljaren har en cykelverkstad med kunniga mekaniker, din elcykel kommer att behöva servas.

Varmt välkommen för en provtur hos din närmaste Tvåhjulsmästare, hos oss ingår alltid första service vid köp av en ny elcykel och den utförs av auktoriserade cykelmekaniker![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none” enable_animation=”true” animation=”fade-in” delay=”800″][nectar_cta btn_style=”arrow-animation” heading_tag=”h6″ text_color=”#000000″ button_color=”accent-color” link_type=”new_tab” alignment=”left” display=”block” link_text=”Se våra elcyklar” url=”https://www.tvahjulsmastarna.se/sverige/sortiment/cyklar/elcyklar” margin_top=”50″ padding_top=”20″ padding_right=”40″ padding_bottom=”20″ padding_left=”40″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Lämna en kommentar