[vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

Cykelhjälmens funktion

En traditionell cykelhjälm skyddar ditt huvud om du en dag skulle krascha. Detta skulle kanske resultera i att hjälmen spricker eller får en buckla. Kort sammanfattat så tar hjälmen hand om den kraft som ditt huvud annars fått deala med, om du inte haft hjälm vill säga.[/vc_column_text][vc_column_text]

Men vad är det då MIPS gör?

Då en traditionell cykelhjälm fångar upp den direkta smällen och förminskar huvudets yttre skador, så kompletterar MIPS med att ta hand om huvudets insida. Med andra ord hjärnan.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” bottom_padding=”40″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

MIPS – Brain Protection System

Ett fall på huvudet resulterar att din hjärna studsar till , vilket kan ha förödande konsekvenser. MIPS förhindrar detta genom att minska riktningsförändringen av rörelsen. MIPS är utformat som ett extra skal inuti cykelhjälmen och tillåter rotation vid själva kraschen. Rotationen och MIPS-lagrets rörelse uppgår till 10 – 15 mm, vilket inte låter speciellt mycket men som har avgörande effekt på din hjärnas rörelse och skada.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” bg_image=”6109″ bg_position=”center bottom” bg_repeat=”no-repeat” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”5%” bottom_padding=”5%” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” parallax_bg=”true” parallax_bg_speed=”fast” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”]

[/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” top_padding=”40″ overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none” shape_type=””][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_column_text]

MIPS – En svensk innovation!

MIPS är framtaget av svenska biomekaniker och hjärnkirurger. De har sitt testcenter och huvudkontor i Stockholm, Solna. Redan 1995 påbörjades studierna och idag säljs över 5,4 miljoner MIPS – enheter till olika hjälmtillverkare världen över.

Välkommen till oss på Tvåhjulsmästarna, vi erbjuder ett brett sortiment av MIPS – hjälmar![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row type=”in_container” full_screen_row_position=”middle” column_margin=”default” scene_position=”center” text_color=”dark” text_align=”left” overlay_strength=”0.3″ shape_divider_position=”bottom” bg_image_animation=”none”][vc_column column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_link_target=”_self” column_shadow=”none” column_border_radius=”none” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” tablet_text_alignment=”default” phone_text_alignment=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none”][vc_row_inner column_margin=”default” text_align=”left”][vc_column_inner column_padding=”no-extra-padding” column_padding_position=”all” background_color_opacity=”1″ background_hover_color_opacity=”1″ column_shadow=”none” column_border_radius=”none” column_link_target=”_self” width=”1/1″ tablet_width_inherit=”default” overlay_strength=”0.3″ column_border_width=”none” column_border_style=”solid” bg_image_animation=”none” enable_animation=”true” animation=”fade-in” delay=”800″][nectar_cta btn_style=”arrow-animation” heading_tag=”h6″ text_color=”#000000″ button_color=”accent-color” link_type=”new_tab” alignment=”left” display=”block” link_text=”Se våra hjälmar” url=”https://www.tvahjulsmastarna.se/sverige/sortiment/for-cyklisten/hjalmar” margin_top=”50″ padding_top=”20″ padding_right=”40″ padding_bottom=”20″ padding_left=”40″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Lämna en kommentar