LANDSVÄG
GIRO/ AGILIS

Agilis™ riktar sig till cyklister med behov av luftig design och något djupare täckning med en mängd olika prestandafunktioner för landsväg. Passformen är bekväm och säker tack vare det justerbara Roc Loc® 5.5 MIPS-systemet.

1099:-

MTB
BELL / 4FORTY

Trailhjälm byggd i In-Mold Polycarbonate med låg vikt och god ventilation. Integrerad MIPS®️ och Float Fit™ anpassningssystem med justerbar skärm - Goggleguide™ och justerbart visir.

999:-

LANDSVÄG
LAZER / TONIC

Hjälmens moderna design gör att den passar in i alla sammanhang för såväl pendlaren som landsvägs-
cyklisten. Finns i tre storlekar samt i flera färger. TS+Fit System, reflexdetaljer.

999:-

BARN
TEC/ LELLE KIDS

Barnhjälm utvecklad för barn, med en unik och djupare passform, som täcker hela huvudet. Twist nacksystem för perfekt passform. MIPS rotationsskydd · Integrerad belysning bak · Grönt spänne · Levereras med störtbåge och hjälmmössa. 44-54 cm

1120:-

JUNIOR
TEC / BOO

Juniorhjälm i skatemodell med hög säkerhet och komfort. Utrustad med MIPS rotationsskydd och integrerad belysning bak för extra säkerhet. Twist nacksystem för bästa passform. Hjälmen kommer med en mössa som ersätter kuddarna i hjälmen på vinterhalvåret. Utrustad med grönt spänne och funkar därmed även som kombinerad lek- och cykelhjälm till barn. Störtbåge medföljer för montering. Finns i flera färger.

1120:-

JUNIOR
GIRO / TREMOR

Snygg MTB-inspirerad juniorhjälm med integrerat MIPS. In-Mould konstruktion för låg vikt och förbättrad hållbarhet samt Giros välrenommerade Roc Loc® Sport-system för snabb passformsjustering.

749:-

Vi reserverar oss för att lokala variationer i våra butikers sortiment kan förekomma.

Vad är MIPS?

Mips är ett skyddande rotationssystem som sitter inuti hjälmen. Systemet gör att ditt huvud kan rotera vid eventuell fallolycka och förebygga ev. hjärnskakning eller andra påfrestningar på hjärnan.

Vilken passform?

När du väljer en hjälm är det viktigaste att hitta rätt storlek. Hjälmen ska sitta tajt och precis ovanför ögonbrynen, då skyddar den optimalt. Viktigt att tänka på är att den inte hamnar för långt bak eller för långt fram på huvudet.

-Här startar cykeläventyret!

Leave a Reply