MONARK
SOFIA

Vår egna standardmodell Sofia har ett stort fokus på komfort. Den klassiska ramen med lågt insteg gör det lätt att stiga av och på. Utrustad med breda tåliga däck som rullar lätt, bekväm sadel, ergonomiska handtag, rymlig korg, navgenerator fram, batteribelysning bak samt ergonomiska handtag. Dessutom har den en AVS-pakethållare där du enkelt kan klicka av och på korg alt. väska.

Finns endast hos Tvåhjulsmästarna!

Fr. 7495:-

MONARK 
KARIN

Sveriges populäraste damcykel är lika omtyckt av killar som av tjejer – av unga såväl som gamla. En robust treväxlad modell utrustad med AVS-pakethållare, skärmar och en praktisk korg. Säsongens färg är dessutom oemotståndlig!

6995:-

CRESCENT
HOLMA / DAM

Fullt utrustad 16 vxl hybridcykel med skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en rejäl pakethållare med klicksystemet AVS är monterat. Shimanoväxlar och hydraliska skivbromsar för problemfri cykling.

9495:-

CRESCENT
KEBNE / HERR

En riktig hybrid utrustad för att du ska kunna vara bekväm även på riktigt långa turer. Detta gör den till den perfekta pendlarcykeln. I standardutrustningen ingår skärmar, kedjeskydd, stöd, godkänt lås och en rejäl pakethållare med klicksystemet AVS som gör att du enkelt kan klicka fast en väska eller korg.

9495:-

NISHIKI
PRO SLD / DAM

En mångsidig hybrid som passar till det mesta; vardag, träning eller pendling. En otroligt lätt och snabb cykel med ett brett växelregister samt hydrauliska skivbromsar. Den är givetvis förberedd för stöd, skärmar och pakethållare om så önskas.

11.495:-

NISHIKI
PRO SLD / HERR

En mångsidig hybrid som passar till det mesta; vardag, träning eller pendling. En otroligt lätt och snabb cykel med ett brett växelregister samt hydrauliska skivbromsar. Den är givetvis förberedd för stöd, skärmar och pakethållare om så önskas.

11.495:-

Vi reserverar oss för att lokala variationer i sortimentet hos våra butiker kan förekomma samt ev slutförsäljning.

Standard

Cykel med upprätt sittställning, breda däck och utrustad med alla bekvämligheter. Passar kortare pendlingssträckor och vardagscykling.

Standardhybrid

En sportigare standard med alla bekvämligheter och något fler växlar. Passar pendlaren som cyklar längre sträckor.

Hybrid /Sporthybrid 

Sporthybriden har en lägre sittposition, smalare däck och oftast flera växlar. Passar bäst för träning och för långa pendlingsavstånd. 

-Här startar cykeläventyret!

Leave a Reply